Zaloguj się Załóż konto +48 530 888 800 sklep@mocnyplon.pl

Producenci

00 Seeds BankAnaconda SeedsBarney's FarmBuddha SeedsDinafem SeedsDutch PassionFastBudsFemale SeedsGreen House SeedsLife SeedsMocnyPlonRoyal Queen SeedsSensi SeedsSpanish SeedsStrain HuntersSuper Sativa Seed ClubVictory Seeds

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 29-04-2021
Jak zawsze wszystko ok ????????????????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominik
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
Szybka i profesjonalna wysyłka produkty z najwyższej półki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 11-12-2019
Polecam bardzo ten sklep wszystko jest profeska chodź ceny niektórych produktów są wysokie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 04-08-2019
Super sklep ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 18-04-2019
Szybko, tanio, konkretnie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotrek
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Zdecydowanie polecam, świetna i szybka obsługa oraz zaskakujące promocje i ciekawe gratisy ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: roms
  • Data napisania recenzji: 11-10-2017
zakupy ok oprocz think different od dutch passion nie poszlo zadne z trzech nasion.ale to nie wina sklepu raczej producenta reszta poszla pieknie.pozdro
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 29-08-2017
Wszystko ok,przesyłka szybka.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: !!!
  • Data napisania recenzji: 26-08-2017
Bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał Jagiełło
  • Data napisania recenzji: 01-07-2017
Wszystko okej, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał J.
  • Data napisania recenzji: 28-06-2017
Dziękuję transakcja przebiegła pomyślenie. 5! Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja Król
  • Data napisania recenzji: 08-05-2017
Wszystko super, zgodnie z opisem :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej Lechwar
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Przesyłka bardzo fajna. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub Nowacki
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Jak najbardziej polecam sklep internetowy Mocny Plon ponieważ zamówione przeze mnie Nasiono Amnesia Haze było najwyźszej jakości,a takźe nie martwiłem się o bezpieczeństwo moich danych. W sklepie istnieje takźe opcja kupna pojedyńczego nasiona z czego jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa Wolbiś
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Wszystko w najlepszym porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Kuraś
  • Data napisania recenzji: 29-03-2017
Bardzo szybka wysyłka i wzorowy kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ACAB1312
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Wszystko wporząsiu polecam ! :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Kuraś
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Szybka przesyłka, przydatne gratisy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: suskikluski
  • Data napisania recenzji: 19-03-2017
wszystko git dyskretnie:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr surmacz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
POLECAM WSZYSTKO OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz Uchwat
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Najlepszy sklep w sieci!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Profesjonalny Sklep, Sprzedawca pierwsza klasa, odpowiada na pytania, przesylka szybko dostarczona i towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Pielucha
  • Data napisania recenzji: 28-11-2016
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 09-11-2016
Wszystko w najlepszym porządku, świetny kontakt, szybkość i zabezpieczenie przesyłki ok, dodatkowe gratisy, super. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 25-10-2016
polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz Hanusiak
  • Data napisania recenzji: 17-10-2016
Najlepszy sklep w sieci
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF CIUBA
  • Data napisania recenzji: 27-09-2016
Bardzo polecam ten sklep internetowy jest naprawdę super kupywalem już pare razy do UK i nigdy nie miałem problemu z paczka naprawdę POLECAM !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KoneseR
  • Data napisania recenzji: 25-09-2016
100% POZITIV POLECAM !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alex Carrieu
  • Data napisania recenzji: 24-08-2016
bardzo kompetentny sprzedawca. polecam na 110%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 26-07-2016
Wszystko w porządku, jedyny minus to czas wysyłki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław Wiatrowski
  • Data napisania recenzji: 19-07-2016
Jak dla mnie super sklep, wkrótce planuje powiekszyć kolekcje :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł Dąbrowski
  • Data napisania recenzji: 22-06-2016
Najlepszy internetowy sklep z nasionami marihuany. Nasiona są sprowadzane bezpośrednio od zagranicznego producenta, bez żadnych przekrętów. Ceny towaru nie odbiegają od cen producenta. Towar zawsze najwyższej jakości, bardzo szybka dostawa i klient jest na bieżąco informowany, co się dzieje z zamówioną przesyłką. Polecam w 100%. PS. Przypadkowo dostałem jedno nasiono więcej. Dzięki!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nicolas Soltysik
  • Data napisania recenzji: 15-06-2016
Transakcja przebiegła pomyślnie . Wszystko jest okey. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz Kowalski
  • Data napisania recenzji: 11-06-2016
Świetny kontakt z klientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek Kiepura
  • Data napisania recenzji: 08-06-2016
Jestem bardzo zadowolony szynki kontakt wysyłka odbiór paczki dalej sami wiecie...;) pozdro dla całej ekipy mocnyplon.pl i ganjamafiashop od nich o was wiem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ciuman
  • Data napisania recenzji: 31-05-2016
świry bajery pompki rowery
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert Stanczewski
  • Data napisania recenzji: 28-05-2016
Dobry kontakt, fajne gratisy, sterylna paczka. Polecam ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Tabor
  • Data napisania recenzji: 19-05-2016
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kolekcjoner Liści
  • Data napisania recenzji: 18-05-2016
Błyskawiczna realizacja (warto to podkreślić, bo u konkurencji bywa z tym różnie), świetne nasiona (100% wykiełkowało) i spoko gratisy :) POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 13-05-2016
Miła i ogarnięta obsługa, fajne gratisiki, polecam w 100% :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: leszek
  • Data napisania recenzji: 13-04-2016
plony pierwsza klasa szybka dostawa i dobre gratisy polecam :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Gołygowski
  • Data napisania recenzji: 09-04-2016
Kontakt świetny , wysyłka szybka , a co z tego będzie to zobaczymy we wrześniu :D Polecam z czystym sumieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Zmysłowski
  • Data napisania recenzji: 03-04-2016
Polecam w 100 % szybko, dyskretnie :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dariusz boczek
  • Data napisania recenzji: 26-03-2016
spoko, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Włodarczyk
  • Data napisania recenzji: 15-03-2016
Zakupy oceniam na bardzo dobre . Bardzo mila obsługa oraz możliwość dogadania się, pod każdym względem ;D Jeśli chodzi o porównanie , to inna firma nie uznała wielu ich błędów na których straciłem dużo forsy oraz czasu . Gdy Ekipa MocnyPlon podołała wyzwaniu w wynikiem pozytywnym ;D Polecam i zachęcam do współpracy ;D Pamiętajcie Outdoor już niedługo .... Pozdrowienia SZCZECIN ;D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 13-03-2016
Wery good nasiona dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz Kościński
  • Data napisania recenzji: 09-03-2016
Pomimo jednego dnia opóźnienia spowodowanym bardzo dużą ilością zamówień w sklepie nasiona dotarły do mnie szybko., zostałem o tym poinformowany jak i o tym że to opóźnienie zostanie mi zrekompensowane miłymi gratisami. Tak i się stało. Nasiona wysokiej jakości, przystępna cena i szybka dostawa. Czego chcieć więcej ?. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata Suliga
  • Data napisania recenzji: 09-03-2016
Bardzo dobry sklep . Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz Zajac
  • Data napisania recenzji: 08-03-2016
Polecam jak najbardziej pełen profesjonalizm. Pomimo iż zamówienie było niekompletne panowie pokazali wielka klasę dosylajac brak wraz z gadżetami, co bardzo mnie zaskoczyło i ucieszyła. Jak najbardziej tak. 5!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Więckiewicz
  • Data napisania recenzji: 07-03-2016
Bardzo fajne dodatki z których można wiele sie nauczyć. polecam wszystkim :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

LEGALNOŚĆ Kolekcjonerskie nasiona marihuany

W Polsce jak i w wielu krajach Unii Europejskiej handel nasionami marihuany oraz ich posiadanie jest całkowicie legalne. Nasiona konopi same w sobie nie zawierają żadnych substancji narkotycznych i nie powodują żadnego działania psychoaktywnego,dlatego też zgodnie z Ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii nasiona konopi indyjskich nie są narkotykiem ani też ich prekursorem. Polskie prawo zabrania jednak uprawy nasion marihuany. Kiełkowanie, uprawa, a nawet przygotowanie pod uprawę jest nielegalne na terenie RP.
Czytaj dalej...

Sklep MocnyPlon.pl sprzedaje nasiona wyłącznie w celach kolekcjonerskich i nie ponosi odpowiedzalności za niezgodne z prawem i przeznaczeniem wykorzystanie nasion przez kupujących.
Wszystkie informacje zawarte w opisach nasion oraz opakowaniach, służą celom edukacyjnym i kolekcjonerskim.
Więcej informacji w ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii: (art.45 /i nast./ p.3. i 4. Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii z 29 lipca 2005 z późn. zmianami)

Ukryj.

BEZPIECZEŃSTWO Nasiona automaty - bezpieczna dostawa
Bezpieczeństwo naszych klientów stawiamy na pierwszym miejscu, dlatego nasz sklep internetowy został zabezpieczony najnowocześniejszą technologią szyfrowania danych. Nasze serwery znajdują się w Holandii a wszystkie dane, a także formy dokonywania płatności są szyfrowane, co potwierdza certyfikat SSL. Wszystkie dane klientów są kasowane do 5 dni od nadania wysyłki. Sklep z nasionami marihuany MocnyPlon.pl jest legalnie działającą firmą.
PRZESYŁKI Indoor ziarna konopii - szybka przesyłka
Wszystkie przesyłki są pakowane przez nas w dyskretny sposób, uniemożliwiający rozpoznanie ich zawartości. Oprócz standardowych metod wysyłki mamy przygotowane również anonimowe sposoby doręczeń, takich jak odbiór osobisty w placówce Poczty Polskiej oraz odbiór w paczkomacie Inpost. Ponadto oferujemy również dyskretny i bezpieczny odbiór osobisty na terenie woj. śląskiego.
2021 Copyright by MocnyPlon.pl | Oprogramowanie sklepu shopGold.pl