Zaloguj się Załóż konto +48 530 888 800 sklep@mocnyplon.pl

Producenci

Anaconda SeedsBarney's FarmBuddha SeedsDinafem SeedsDutch PassionFastBudsFemale SeedsGreen House SeedsLife SeedsMocnyPlonRoyal Queen SeedsSensi SeedsSpanish SeedsStrain HuntersVictory Seeds

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 29-04-2021
Jak zawsze wszystko ok ????????????????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominik
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
Szybka i profesjonalna wysyłka produkty z najwyższej półki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 11-12-2019
Polecam bardzo ten sklep wszystko jest profeska chodź ceny niektórych produktów są wysokie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 04-08-2019
Super sklep ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 18-04-2019
Szybko, tanio, konkretnie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotrek
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Zdecydowanie polecam, świetna i szybka obsługa oraz zaskakujące promocje i ciekawe gratisy ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: roms
  • Data napisania recenzji: 11-10-2017
zakupy ok oprocz think different od dutch passion nie poszlo zadne z trzech nasion.ale to nie wina sklepu raczej producenta reszta poszla pieknie.pozdro
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 29-08-2017
Wszystko ok,przesyłka szybka.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: !!!
  • Data napisania recenzji: 26-08-2017
Bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał Jagiełło
  • Data napisania recenzji: 01-07-2017
Wszystko okej, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał J.
  • Data napisania recenzji: 28-06-2017
Dziękuję transakcja przebiegła pomyślenie. 5! Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja Król
  • Data napisania recenzji: 08-05-2017
Wszystko super, zgodnie z opisem :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej Lechwar
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Przesyłka bardzo fajna. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub Nowacki
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Jak najbardziej polecam sklep internetowy Mocny Plon ponieważ zamówione przeze mnie Nasiono Amnesia Haze było najwyźszej jakości,a takźe nie martwiłem się o bezpieczeństwo moich danych. W sklepie istnieje takźe opcja kupna pojedyńczego nasiona z czego jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa Wolbiś
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Wszystko w najlepszym porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Kuraś
  • Data napisania recenzji: 29-03-2017
Bardzo szybka wysyłka i wzorowy kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ACAB1312
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Wszystko wporząsiu polecam ! :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Kuraś
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Szybka przesyłka, przydatne gratisy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: suskikluski
  • Data napisania recenzji: 19-03-2017
wszystko git dyskretnie:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr surmacz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
POLECAM WSZYSTKO OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz Uchwat
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Najlepszy sklep w sieci!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Profesjonalny Sklep, Sprzedawca pierwsza klasa, odpowiada na pytania, przesylka szybko dostarczona i towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Pielucha
  • Data napisania recenzji: 28-11-2016
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 09-11-2016
Wszystko w najlepszym porządku, świetny kontakt, szybkość i zabezpieczenie przesyłki ok, dodatkowe gratisy, super. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 25-10-2016
polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz Hanusiak
  • Data napisania recenzji: 17-10-2016
Najlepszy sklep w sieci
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF CIUBA
  • Data napisania recenzji: 27-09-2016
Bardzo polecam ten sklep internetowy jest naprawdę super kupywalem już pare razy do UK i nigdy nie miałem problemu z paczka naprawdę POLECAM !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KoneseR
  • Data napisania recenzji: 25-09-2016
100% POZITIV POLECAM !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alex Carrieu
  • Data napisania recenzji: 24-08-2016
bardzo kompetentny sprzedawca. polecam na 110%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 26-07-2016
Wszystko w porządku, jedyny minus to czas wysyłki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław Wiatrowski
  • Data napisania recenzji: 19-07-2016
Jak dla mnie super sklep, wkrótce planuje powiekszyć kolekcje :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł Dąbrowski
  • Data napisania recenzji: 22-06-2016
Najlepszy internetowy sklep z nasionami marihuany. Nasiona są sprowadzane bezpośrednio od zagranicznego producenta, bez żadnych przekrętów. Ceny towaru nie odbiegają od cen producenta. Towar zawsze najwyższej jakości, bardzo szybka dostawa i klient jest na bieżąco informowany, co się dzieje z zamówioną przesyłką. Polecam w 100%. PS. Przypadkowo dostałem jedno nasiono więcej. Dzięki!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nicolas Soltysik
  • Data napisania recenzji: 15-06-2016
Transakcja przebiegła pomyślnie . Wszystko jest okey. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz Kowalski
  • Data napisania recenzji: 11-06-2016
Świetny kontakt z klientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek Kiepura
  • Data napisania recenzji: 08-06-2016
Jestem bardzo zadowolony szynki kontakt wysyłka odbiór paczki dalej sami wiecie...;) pozdro dla całej ekipy mocnyplon.pl i ganjamafiashop od nich o was wiem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ciuman
  • Data napisania recenzji: 31-05-2016
świry bajery pompki rowery
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert Stanczewski
  • Data napisania recenzji: 28-05-2016
Dobry kontakt, fajne gratisy, sterylna paczka. Polecam ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Tabor
  • Data napisania recenzji: 19-05-2016
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kolekcjoner Liści
  • Data napisania recenzji: 18-05-2016
Błyskawiczna realizacja (warto to podkreślić, bo u konkurencji bywa z tym różnie), świetne nasiona (100% wykiełkowało) i spoko gratisy :) POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 13-05-2016
Miła i ogarnięta obsługa, fajne gratisiki, polecam w 100% :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: leszek
  • Data napisania recenzji: 13-04-2016
plony pierwsza klasa szybka dostawa i dobre gratisy polecam :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Gołygowski
  • Data napisania recenzji: 09-04-2016
Kontakt świetny , wysyłka szybka , a co z tego będzie to zobaczymy we wrześniu :D Polecam z czystym sumieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Zmysłowski
  • Data napisania recenzji: 03-04-2016
Polecam w 100 % szybko, dyskretnie :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dariusz boczek
  • Data napisania recenzji: 26-03-2016
spoko, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Włodarczyk
  • Data napisania recenzji: 15-03-2016
Zakupy oceniam na bardzo dobre . Bardzo mila obsługa oraz możliwość dogadania się, pod każdym względem ;D Jeśli chodzi o porównanie , to inna firma nie uznała wielu ich błędów na których straciłem dużo forsy oraz czasu . Gdy Ekipa MocnyPlon podołała wyzwaniu w wynikiem pozytywnym ;D Polecam i zachęcam do współpracy ;D Pamiętajcie Outdoor już niedługo .... Pozdrowienia SZCZECIN ;D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 13-03-2016
Wery good nasiona dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz Kościński
  • Data napisania recenzji: 09-03-2016
Pomimo jednego dnia opóźnienia spowodowanym bardzo dużą ilością zamówień w sklepie nasiona dotarły do mnie szybko., zostałem o tym poinformowany jak i o tym że to opóźnienie zostanie mi zrekompensowane miłymi gratisami. Tak i się stało. Nasiona wysokiej jakości, przystępna cena i szybka dostawa. Czego chcieć więcej ?. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata Suliga
  • Data napisania recenzji: 09-03-2016
Bardzo dobry sklep . Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz Zajac
  • Data napisania recenzji: 08-03-2016
Polecam jak najbardziej pełen profesjonalizm. Pomimo iż zamówienie było niekompletne panowie pokazali wielka klasę dosylajac brak wraz z gadżetami, co bardzo mnie zaskoczyło i ucieszyła. Jak najbardziej tak. 5!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Więckiewicz
  • Data napisania recenzji: 07-03-2016
Bardzo fajne dodatki z których można wiele sie nauczyć. polecam wszystkim :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Mocnyplon - nasiona kolekcjonerskie konopi

Czy chciałeś mieć w domu marihuanę, ale boisz się, że to nielegalne? Bez obaw. W naszym sklepie znajdziesz kolekcjonerskie nasiona konopi, które mogą Ci posłużyć jako ozdoba Twojego domu lub mieszkania. Jesteśmy legalnie działającą firmą, a hodowanie marihuany w celach kolekcjonerskich jest całkowicie dozwolone. Nie możesz mieć natomiast własnej plantacji ani uprawy, ponieważ zgodnie z polskim prawem jest to niedozwolone.

Zioła, które znajdziesz w naszym sklepie, przechowujemy w odpowiednich dla nich warunkach, dlatego masz pewność, że każda roślina, którą u nas kupisz, będzie pachnąca i kwitnąca. Nie musisz martwić się o to, że ktoś zobaczy zawartość Twojej przesyłki — wszystkie paczki pakujemy bardzo dyskretnie. Jeśli zawsze marzyłeś o własnej hodowli, to sprawdź, jakie nasiona konopi możemy Ci zaoferować.

Sativa i Indica

W naszym sklepie znajdziesz wiele odmian marihuany o różnych zapachach i wyglądzie. Kolekcjonerską marihuanę możesz hodować na dwa sposoby: indoor oraz outdoor. Indoor, to hodowla pod lampami, pod sztucznym oświetleniem. Im więcej światła zapewnisz swoim roślinom, tym lepsze efekty uzyskasz (pamiętaj, aby konopie nie znajdowały się zbyt blisko lamp). Outdoor polega na hodowaniu roślin w naturalnym środowisku. W przypadku ostatniej metody ciągły dostęp światła słonecznego sprawia, że pięknie rozkwitają i dają lepsze plony niż w przypadku metody indoor.

Sativa i Indica charakteryzują się przyjemnym zapachem. Są to najpopularniejsze zioła wybierane przez kolekcjonerów ze względu na dostępność i łatwość w hodowli. Każda z tych odmian rośnie w suchym klimacie, na szczycie góry Hindukuszu w Afganistanie. Sativa pięknie się rozwija, gdy zapewnisz jej potężną dawkę promieni słonecznych; szybko dojrzewa; jest wyższa niż Indica, gdy osiągnie pełne rozmiary. Indica lubi chłodny, nieprzyjemny klimat; podczas rozkwitu osiąga duże rozmiary, a jej liście stają się bujne, i pięknie wyglądają w każdym pomieszczeniu. Najlepszy czas kwitnienia przypada, gdy rośliny mają zapewnioną odpowiednią ilość światła.

Odmiany nasion marihuany

Dla osób początkujących polecamy feminizowane nasiona marihuany. Żeńska odmiana konopi charakteryzuje się wyjątkowym zapachem i aromatem, a dzięki niezawodnej genetyce wytworzy dorodne pąki. Feminizowana marihuana nadaje się zarówno do hodowli indoor, jak i outdoor. Żeńskie konopie są zdecydowanie łatwiejsze w hodowli niż zioła męskie, dlatego będzie to dobry wybór dla początkujących hodowców.

W naszej ofercie znajdziesz automatyczne nasiona marihuany; nie wymagają one specjalistycznej pielęgnacji i dostępu do światła słonecznego, aby uzyskać piękny efekt w postaci bujnych, aromatycznych liści. Ziarna typu autoflowering mogą rozkwitnąć w bardzo krótkim czasie — nawet podczas niesprzyjających dla nich warunków, dlatego polecamy je zarówno osobom bardziej doświadczonym, jak i tym, którzy zaczynają swoją przygodę z hodowlą kolekcjonerskiej marihuany. Przyjemny wygląd i zapach z pewnością spełnią wymagania najbardziej wymagających kolekcjonerów.

Sklep MocnyPlon.pl to seedbank oferujący najlepsze feminizowane nasiona marihuany, konopi, odmiany indica i sativa, zarówno indoor, outdoor jak i nasiona autoflowering.
W naszej ofercie znajdziecie produkty najlepszych światowych producentów. Kupując u nas masz 100% gwarancję jakości, bezpieczeństwa i dyskrecji.
Sprzedajemy nasiona marihuany tylko i wyłącznie w celach kolekcjonerskich. Sprzedaż i posiadanie nasion marihuany na terenie naszego kraju jest dozwolone. Sama uprawa nasion konopi oraz pomoc w uprawie jest nielegalna!

Zapraszamy do zakupów!

LEGALNOŚĆ

W Polsce jak i w wielu krajach Unii Europejskiej handel nasionami marihuany oraz ich posiadanie jest całkowicie legalne. Nasiona konopi same w sobie nie zawierają żadnych substancji narkotycznych i nie powodują żadnego działania psychoaktywnego,dlatego też zgodnie z Ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii nasiona konopi indyjskich nie są narkotykiem ani też ich prekursorem. Polskie prawo zabrania jednak uprawy nasion marihuany. Kiełkowanie, uprawa, a nawet przygotowanie pod uprawę jest nielegalne na terenie RP.
Czytaj dalej...

Sklep MocnyPlon.pl sprzedaje nasiona wyłącznie w celach kolekcjonerskich i nie ponosi odpowiedzalności za niezgodne z prawem i przeznaczeniem wykorzystanie nasion przez kupujących.
Wszystkie informacje zawarte w opisach nasion oraz opakowaniach, służą celom edukacyjnym i kolekcjonerskim.
Więcej informacji w ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii: (art.45 /i nast./ p.3. i 4. Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii z 29 lipca 2005 z późn. zmianami)

Ukryj.

BEZPIECZEŃSTWO
Bezpieczeństwo naszych klientów stawiamy na pierwszym miejscu, dlatego nasz sklep internetowy został zabezpieczony najnowocześniejszą technologią szyfrowania danych. Nasze serwery znajdują się w Holandii a wszystkie dane, a także formy dokonywania płatności są szyfrowane, co potwierdza certyfikat SSL. Wszystkie dane klientów są kasowane do 5 dni od nadania wysyłki. Sklep z nasionami marihuany MocnyPlon.pl jest legalnie działającą firmą.
PRZESYŁKI
Wszystkie przesyłki są pakowane przez nas w dyskretny sposób, uniemożliwiający rozpoznanie ich zawartości. Oprócz standardowych metod wysyłki mamy przygotowane również anonimowe sposoby doręczeń, takich jak odbiór osobisty w placówce Poczty Polskiej oraz odbiór w paczkomacie Inpost. Ponadto oferujemy również dyskretny i bezpieczny odbiór osobisty na terenie woj. śląskiego.
2015-2016 Copyright by MocnyPlon.pl | Oprogramowanie sklepu shopGold.pl