Zaloguj się Załóż konto +48 537 998 764 sklep@mocnyplon.pl

Producenci

Barney's FarmDinafem SeedsDutch PassionFemale SeedsGreen Hill SeedsGreen House SeedsMocny PlonMocnyPlonRoyal Queen SeedsSensi SeedsStrain HuntersSweet Seeds

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotrek
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Zdecydowanie polecam, świetna i szybka obsługa oraz zaskakujące promocje i ciekawe gratisy ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: roms
  • Data napisania recenzji: 11-10-2017
zakupy ok oprocz think different od dutch passion nie poszlo zadne z trzech nasion.ale to nie wina sklepu raczej producenta reszta poszla pieknie.pozdro
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 29-08-2017
Wszystko ok,przesyłka szybka.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: !!!
  • Data napisania recenzji: 26-08-2017
Bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał Jagiełło
  • Data napisania recenzji: 01-07-2017
Wszystko okej, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał J.
  • Data napisania recenzji: 28-06-2017
Dziękuję transakcja przebiegła pomyślenie. 5! Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja Król
  • Data napisania recenzji: 08-05-2017
Wszystko super, zgodnie z opisem :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej Lechwar
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Przesyłka bardzo fajna. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub Nowacki
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Jak najbardziej polecam sklep internetowy Mocny Plon ponieważ zamówione przeze mnie Nasiono Amnesia Haze było najwyźszej jakości,a takźe nie martwiłem się o bezpieczeństwo moich danych. W sklepie istnieje takźe opcja kupna pojedyńczego nasiona z czego jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa Wolbiś
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Wszystko w najlepszym porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Kuraś
  • Data napisania recenzji: 29-03-2017
Bardzo szybka wysyłka i wzorowy kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ACAB1312
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Wszystko wporząsiu polecam ! :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon Kuraś
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Szybka przesyłka, przydatne gratisy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: suskikluski
  • Data napisania recenzji: 19-03-2017
wszystko git dyskretnie:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr surmacz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
POLECAM WSZYSTKO OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz Uchwat
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Najlepszy sklep w sieci!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Profesjonalny Sklep, Sprzedawca pierwsza klasa, odpowiada na pytania, przesylka szybko dostarczona i towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Pielucha
  • Data napisania recenzji: 28-11-2016
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Sklep MocnyPlon.pl to seedbank oferujący najlepsze feminizowane nasiona marihuany, konopi, odmiany indica i sativa, zarówno indoor, outdoor jak i nasiona autoflowering.
W naszej ofercie znajdziecie produkty najlepszych światowych producentów. Kupując u nas masz 100% gwarancję jakości, bezpieczeństwa i dyskrecji.
Sprzedajemy nasiona marihuany tylko i wyłącznie w celach kolekcjonerskich. Sprzedaż i posiadanie nasion marihuany na terenie naszego kraju jest dozwolone. Sama uprawa nasion konopi oraz pomoc w uprawie jest nielegalna!

Zapraszamy do zakupów!

LEGALNOŚĆ

W Polsce jak i w wielu krajach Unii Europejskiej handel nasionami marihuany oraz ich posiadanie jest całkowicie legalne. Nasiona konopi same w sobie nie zawierają żadnych substancji narkotycznych i nie powodują żadnego działania psychoaktywnego,dlatego też zgodnie z Ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii nasiona konopi indyjskich nie są narkotykiem ani też ich prekursorem. Polskie prawo zabrania jednak uprawy nasion marihuany. Kiełkowanie, uprawa, a nawet przygotowanie pod uprawę jest nielegalne na terenie RP.
Czytaj dalej...

Sklep MocnyPlon.pl sprzedaje nasiona wyłącznie w celach kolekcjonerskich i nie ponosi odpowiedzalności za niezgodne z prawem i przeznaczeniem wykorzystanie nasion przez kupujących.
Wszystkie informacje zawarte w opisach nasion oraz opakowaniach, służą celom edukacyjnym i kolekcjonerskim.
Więcej informacji w ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii: (art.45 /i nast./ p.3. i 4. Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii z 29 lipca 2005 z późn. zmianami)

Ukryj.

BEZPIECZEŃSTWO
Bezpieczeństwo naszych klientów stawiamy na pierwszym miejscu, dlatego nasz sklep internetowy został zabezpieczony najnowocześniejszą technologią szyfrowania danych. Nasze serwery znajdują się w Holandii a wszystkie dane, a także formy dokonywania płatności są szyfrowane, co potwierdza certyfikat SSL. Wszystkie dane klientów są kasowane do 5 dni od nadania wysyłki. Sklep z nasionami marihuany MocnyPlon.pl jest legalnie działającą firmą.
PRZESYŁKI
Wszystkie przesyłki są pakowane przez nas w dyskretny sposób, uniemożliwiający rozpoznanie ich zawartości. Oprócz standardowych metod wysyłki mamy przygotowane również anonimowe sposoby doręczeń, takich jak odbiór osobisty w placówce Poczty Polskiej oraz odbiór w paczkomacie Inpost. Ponadto oferujemy również dyskretny i bezpieczny odbiór osobisty na terenie woj. śląskiego.
2015-2016 Copyright by MocnyPlon.pl | Oprogramowanie sklepu shopGold.pl